Αρνητική επίδοση για τον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Αρνητική επίδοση για τον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα τον Νοέμβριο του 2021, κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο Καταλανός προπονητής έφτασε τις 15 κίτρινες κάρτες κατά το 0-0 αγώνα με την Μπιλμπάο για την 27η αγωνιστική.

Με αυτό τον αριθμό κιτρινών, ο Τσάβι ξεχωρίζει αρνητικά σε σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους προπονητές στη LaLiga και για αυτό τον λόγο θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα με τη Μαγιόρκα.

Επιπλέον, ο Ρόναλντ Αραούχο θα λείπει και αυτός από το επόμενο παιχνίδι, καθώς έλαβε την 5η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Σχετικά με την αιτία της μέτριας τους εμφάνισης, o Τσάβι δήλωσε: “Βρεθήκαμε δυσκολίες στο παιχνίδι. Δεν είχαμε τον κατάλληλο ρυθμό, δεν εκτιμήσαμε τη σημασία της κερδισμένης μάχης και της αποφυγής πίεσης. Ήταν μια δύσκολη εμφάνιση και πρέπει να αντλήσουμε διδάγματα για να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.

Τέλος, επισήμανε: “Ήταν μια απώλεια ευκαιρίας και νιώθω απογοητευμένος. Υπάρχουν όμως παιχνίδια που είναι απλά δύσκολα. Το θετικό ήταν ότι είμασταν αξιόπιστοι στην άμυνα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ