Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: Η Cosmote πρέπει να αποφασίσει για την έδρα του τελικού μέχρι την Τετάρτη, υπάρχει σχετική ρήτρα

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: Η Cosmote πρέπει να αποφασίσει για την έδρα του τελικού μέχρι την Τετάρτη, υπάρχει σχετική ρήτρα

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τα δεδομένα του τελικού Κυπέλλου, επισημαίνοντας ότι υπάρχει συμφωνία με την Cosmote TV που θέτει προθεσμία για την ανακοίνωση της τοποθεσίας του τελικού έως τις 17 Απριλίου και υπογραμμίζοντας πως οι ομάδες πρέπει να ανταποκριθούν έως τη Δευτέρα!

Αναφορικά με το θέμα, ανέφερε: «Η διαδικασία για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου συνεχίζεται. Από την αρχή έπρεπε να οριστεί η τοποθεσία του γηπέδου και να διασφαλιστεί η εφικτότητά της. Επίσης, για να γίνει στο Πανθεσσαλικό απαιτείται οικονομική προσπάθεια. Κανείς δεν αμφισβητεί την ανάγκη συνδρομής της ΕΠΟ, ωστόσο οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν εάν είναι πρόθυμες να παίξουν με θεατές ή χωρίς. Η επιστολή που απηύθυνε ο πρόεδρος αφορά αυτό».

Προσθέτοντας: «Εάν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να διεξαχθεί ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό με θεατές, τότε θα επιλεγεί αυτή η τοποθεσία, εάν και η αστυνομία το επιτρέψει. Η τοποθεσία του τελικού μπορεί να αλλάξει μόνο με συναίνεση. Αν οι ομάδες δηλώσουν ότι προτιμούν την Αθήνα, δεν υπάρχει αντίρρηση εκ μέρους μας.»

Σε σχέση με την πιθανή μεταφορά της ημερομηνίας του τελικού Κυπέλλου, αν ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός προκριθούν στον τελικό του Conference, δήλωσε: «Δεν υπάρχει αλλαγή στο πρόγραμμα, ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου. Ελπίζουμε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Σε αυτήν την περίπτωση, η Λίγκα μπορεί να το σκεφτεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ