Ανησυχία για την Ολυμπιακή πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024

Ανησυχία για την Ολυμπιακή πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024

Η αναμονή για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που θα δοθούν στο Senior European Championships & Open European Trophy 2024, φιλοξενούμενο από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου, παρατάθηκε καθώς ο άνεμος δεν ευνόησε τις ιστιοπλοϊκές δραστηριότητες στο Φαληρικό Όρμο. Αυτή η καθυστέρηση δεν άλλαξε την κατάταξη, ενώ Έλληνες ιστιοπλόοι παραμένουν κοντά στην Ολυμπιακή πρόκριση στις κλάσεις ILCA 7 και ILCA 6 για γυναίκες και άνδρες, αντίστοιχα.

Την Ελλάδα εκπροσωπεί καλά η Εβελίνα Καραγεώργου που καταλαμβάνει την τέταρτη θέση για την Ολυμπιακή πρόκριση και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στα ILCA 7 στην πέμπτη. Οι τελευταίες μέρες της διοργάνωσης θα κρίνουν την τελική κατάταξη και τις χώρες που θα κερδίσουν τα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια. Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας στο YouTube με πολυκάμερη κάλυψη και drones.

Από την πρώτη μέρα των αγώνων, πάνω από 8.500 θεατές από 34 χώρες έχουν παρακολουθήσει τα γεγονότα με συνολικό χρόνο θέασης 1.500 ώρες και 70.000 εμφανίσεις live streaming.

Για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, οι 4 ευρωπαϊκές χώρες που θα προκριθούν (2 άνδρες και 2 γυναίκες) θα αναδειχθούν από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το ΕΟΤ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Δήμο Αλίμου, μεταξύ άλλων. Υποστηρικτές του αγώνα είναι εταιρίες όπως η Cosmote, η In the loop, η Cosmorama, η Saxdor Yachts και πολλές άλλες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ