Αναλυτικός τίτλος: Πογέτ: «Μια μοναδική ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία του Ρονάλντο στο Euro 2024»

Η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, αν προκριθεί από τα playoffs, θα βρεθεί στον 6ο όμιλο του Euro 2024 με τις ομάδες της Πορτογαλίας, της Τουρκίας και της Τσεχίας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναρτά τη δήλωση του εθνικού προπονητή μας, Γκουστάβο Πογέτ, για την κλήρωση των ομίλων, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, την μοναδική ευκαιρία να αντιμετωπίσουν οι παίκτες την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά, αυτά που είπε ο Γκουστάβο Πογέτ:

«Η πρόκριση μας απέκτησε μεγαλύτερη σημασία μετά την χθεσινή κλήρωση και την πιθανή συμμετοχή μας σε έναν ομίλο με την Τουρκία, την μοναδική ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς και την αντιμετώπιση των δυνάμεών μας εναντίον της Τσεχίας, αυξάνοντας έτσι την επιθυμία μας να πάμε στο EURO.

Ωστόσο, πρέπει να επικεντρωθούμε στους δύσκολους αγώνες των play offs, ξεκινώντας με τον κρίσιμο αγώνα με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου.

Αυτή η αναμέτρηση είναι το πιο σημαντικό και είμαι βέβαιος ότι θα πραγματοποιηθεί σε ένα γεμάτο στάδιο, με ένθουσιασμένους οπαδούς. Έτσι, πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα.

Είναι σημαντικό να τονίσω ότι θα αποτελέσει μεγάλη τιμή και σημαντικό επίτευγμα αν καταφέρουμε να προκριθούμε από τα play offs του Μαρτίου στο Euro 2024».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ