Ανακοίνωση: Ο Νίκος Δεληγιάννης αποχωρεί από τον Απόλλων Σμύρνης!

Ανακοίνωση: Ο Νίκος Δεληγιάννης αποχωρεί από τον Απόλλων Σμύρνης!

Τελείωσε η πορεία του Νίκου Δεληγιάννη στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή μετά από τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Το highlight; Η κατάκτηση του Challenger Cup πόλο ανδρών το 2023. Οι αρμόδιοι διοικητές του συλλόγου ευχαρίστησαν τον Δεληγιάννη για τη συνεισφορά του από τον Νοέμβριο του 2020 ως σήμερα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας μας με τον Νίκο Δεληγιάννη, τον οποίο ευχαριστούμε για την σημαντική προσφορά του. Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, οι δρόμοι μας χωρίζουν.

Ο Δεληγιάννης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Νοέμβριο του 2020 και οδήγησε τους παίκτες σε πολλές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της κατάκτησης του LEN Challenger Cup τον Απρίλιο του 2023! Μια σπουδαία επίδοση που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία της ομάδας μας.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον Νίκο Δεληγιάννη για την πολύτιμη συνεισφορά του και του εύχεται επιτυχία στο μέλλον. Νίκο, ευχαριστούμε για όλα!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ