Σάββατο 13 Απριλίου 2024… Ένας αιώνας ΑΕΚ! Η «Ένωση» συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής! Χρόνια γεμάτα περηφάνια για τους απανταχού ΑΕΚτζήδες, με αναρίθμητες στιγμές χαράς, προκλήσεις και επιτυχίες. Και το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του συλλόγου, με σημαντικές κατακτήσεις όπως πρωταθλήματα, Κύπελλα και Champions League.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που συνεισέφερε στην αναβίωση της ΑΕΚ ως «Βασίλισσα» ήταν ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος τώρα υπηρετεί ως Γενικός Αρχηγός, δημιουργώντας ένα σφιχτό δεσμό με το σύλλογο. Μιλώντας για την ιστορική επέτειο, εξέφρασε την αγάπη του για την ΑΕΚ και το σημαντικό ρόλο της στην ελληνική ιστορία.

Η πορεία του Μαυροειδή συνδέεται με επιτυχίες και δυσκολίες, με την ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του BCL το 2018 και τον χαμό του συμπαίκτη του, Στέφαν Γέλοβατς το 2021. Η αγάπη και η αφοσίωση της ΑΕΚ προς τον Μαυροειδή ήταν αμφίδρομη, με την υπογραφή ενός συμβολαίου αενάου διάρκειας να αποτελεί απόδειξη της εκτίμησης προς εκείνον.

Τώρα ως Γενικός Αρχηγός, επιθυμεί την επιστροφή των επιτυχιών για την ΑΕΚ, μαζί με τη στήριξη του κόσμου της. Κλείνοντας, απευθύνει ένα μήνυμα αγάπης και στήριξης προς τον κόσμο της ΑΕΚ, καλώντας τους ρομαντικούς φίλους της ομάδας να παραμείνουν δίπλα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ