Οι αμφιλεγόμενες στιγμές στη ζωή της Lindsay Lohan

Η Λίντσεϊ Λόχαν, η Αμερικανίδα ηθοποιός που γεννήθηκε σε αυτήν την ημέρα του 1986, έχει βιώσει μια εξαιρετικά αναπόσπαστη πορεία στη δημοσιότητα. Από την αρχική της επιτυχία ως παιδική σταρ μέχρι τα γνωστά σκάνδαλα, η ζωή της Λόχαν έχει σημαδευτεί τόσο από θρίαμβους όσο και αμφιλεγόμενες διαμάχες.

Γεννημένη το 1986 στη Νέα Υόρκη, η Λόχαν γρήγορα έγινε πασίγνωστη με αξέχαστους ρόλους σε ταινίες όπως “Διπλή Ευχή” (1998) και “Κακές Κοπέλες” (2004). Ωστόσο, οι προσωπικές της προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών συλλήψεων και νομικών ζητημάτων, έχουν κεντρίσει αρνητική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης.

Τα τελευταία χρόνια, η Λόχαν έχει επιδιώξει μια πλήρη αναγέννηση, ασχολούμενη με τη μουσική, τη μόδα και την επιχειρηματικότητα. Ανάμεσα στα επιτυχημένα εγχειρήματά της βρισκόταν και το εντυπωσιακό beach club που διατηρούσε σε μια γνωστή παραλία της Μυκόνου μέχρι πρόσφατα, ενώ στην προσωπική της ζωή, φαίνεται πως έχει βρει ευτυχία στην αγκαλιά του συζύγου της, Μπέιντερ Σάμας. Επιπλέον, το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Εκμεταλλευόμενοι την ημέρα γενεθλίων της Λίντσεϊ Λόχαν, θυμόμαστε τα 5 σκάνδαλα που έχουν προσκολληθεί στην καριέρα της, και που ευτυχώς έχουν απομείνει πίσω:

  1. Η μάχη με τις εξαρτήσεις: Η Λίντσεϊ Λόχαν έχει εισέλθει σε κέντρα αποτοξίνωσης αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, μερικές φορές ακόμη και με δικαστική εντολή. Ευτυχώς, ο (αρκετά δημοσίου) αγώνας της με τις ουσίες έχει καταλήξει ευνοϊκά.
  2. Η κλοπή κοσμημάτων: Παρά το γεγονός ότι έχει εκατομμύρια στο όνομά της, η Λόχαν κατηγορήθηκε για κλοπή επώνυμων κοσμημάτων. Το 2011, της επιβλήθηκε φυλάκιση διάρκειας τεσσάρων μηνών και 300 ωρών κοινωνικής εργασίας, αφού είχε κλέψει ένα χρυσό κολιέ αξίας 2.500 δολαρίω3. Οι άπληστοι λογαριασμοί Επίσης, το 2011, αποκαλύφθηκε ότι η Λίντσεϊ αρνούνταν να εξοφλήσει έναν λογαριασμό ύψους 40.000 δολαρίων σε έναν ιδιοκτήτη σαλονιού μαυρίσματος στο Λας Βέγκας. Ο ίδιος υποστήριζε ότι η ηθοποιός είχε οφείλει πολλά χρήματα για υπηρεσίες που είχε λάβει από το 2007 έως το 2009.
  3. Η προσπάθεια απαγωγής παιδιού: Το 2018, η Λίντσεϊ δημοσίευσε ένα περίεργο βίντεο στο Instagram που την έδειχνε να πλησιάζει μια οικογένεια με παιδιά και να δηλώνει στην κάμερα ότι ήταν Σύροι πρόσφυγες που χρειάζονταν βοήθεια. Στο βίντεο, απευθύνεται στην οικογένεια και προσφέρει να πάρει ένα από τα παιδιά στο ξενοδοχείο της για να δουν μια ταινία. Καθώς προσπαθούσαν να απομακρυνθούν, η Λίντσεϊ προσπάθησε να αρπάξει το αγόρι, πριν η μητέρα του παιδιού τη χτυπήσει για να το απελευθερώσει.
  4. Το ατύχημα με απόπειρα διαφυγής: Το 2012, η Λίντσεϊ συνελήφθη ξανά αφού φέρεται να χτύπησε κάποιον με το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Επιπλέον, εκείνη την ίδια χρονιά συνελήφθη καθώς έμπλεξε σε διαμάχη με ένα άτομο σε ένα κλαμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ