Βράβευση του Καλλίνικου Κρεάνγκα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Βράβευση του Καλλίνικου Κρεάνγκα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Το βράδυ της Δευτέρας 15/01, ο Καλλίνικος Κρεάνγκα τίμησε τον εαυτό του σε μια νέα τιμητική βραδιά. Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης και παγκόσμιος πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης βραβεύτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η τελετή διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Banquet) και αναγνωρίστηκε η πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα, καθώς και το γεγονός ότι απέκτησε το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ σε ηλικία 50 ετών, αποτελώντας παράδειγμα για όλους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Κρεάνγκα παρέλαβε το βραβείο του και προχώρησε σε μία τιμητική κίνηση προς τον γενικό γραμματέα της ΕΟΕ και πρώην πρόεδρο και γενικό γραμματέα της ΕΦΟΕπΑ Μανώλη Κολυμπάδη, ενώ τιμήθηκε επίσης από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στο άθλημα.

Συμμετείχαν επίσης στην εκδήλωση ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, η γενική γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ξένια Στάθη και η διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών της ομοσπονδίας Στέλλα Νικολουδάκη. Επιπλέον, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε αθλητές και αθλήτριες με εξαιρετικές επιδόσεις το προηγούμενο έτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ