«Βόμβα» στην Φόρμουλα 1: Προοπτική εντός της Ferrari για τον Χάμιλτον;

«Βόμβα» στην Φόρμουλα 1: Προοπτική εντός της Ferrari για τον Χάμιλτον;

Ο Σαρλ Λεκλέρκ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φόρμουλα 1 με τη Ferrari, καθώς υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο θα τον δεσμεύει με την ομάδα και μετά τη σεζόν του 2024.

Ωστόσο, η ιταλική ομάδα έχει μεγάλα σχέδια για την αγωνιστική σεζόν του 2025, καθώς ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εξετάζει την πιθανότητα συνεργασίας με τον Λιούις Χάμιλτον!

Σχετικά ρεπορτάζ αποκαλύπτουν ότι η Scuderia θέλει να αποκτήσει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ferrari είναι πολύ κοντά στην υπογραφή συμφωνίας με τον Χάμιλτον, ώστε να αποτελέσουν αγωνιστικό δίδυμο από το 2025 μαζί με τον Λεκλέρκ.

Ο πρόεδρος της Ferrari, Τζον Ελκαν, συναντήθηκε με τον Χάμιλτον τις προηγούμενες μέρες για να συζητήσουν την πιθανή συνεργασία τους, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Βρετανού πιλότου με τη Mercedes λήγει το Δεκέμβριο του 2024.

Ο Χάμιλτον, πλέον 39 ετών, παραμένει ο οδηγός με τα περισσότερα πρωταθλήματα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ (7), τις περισσότερες νίκες (103), τις περισσότερες pole position (104) και τα περισσότερα πλασαρίσματα στην πρώτη τριάδα (197) στην ιστορία της Φόρμουλα 1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ