United Cup: Το ξεχωριστό δίδυμο Τσιτσιπά – Σάκκαρη εκτοξεύει την Ελλάδα! (φωτογραφίες + βίντεο)

United Cup: Το ξεχωριστό δίδυμο Τσιτσιπά – Σάκκαρη εκτοξεύει την Ελλάδα! (φωτογραφίες + βίντεο)

Η τενιστική σεζόν ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Davis Cup από την Ιταλία. Οι κορυφαίοι τενίστες και οι κορυφαίες τενίστριες ετοιμάζονται τώρα για τη νέα σεζόν, με το United Cup να είναι η πρώτη δοκιμασία του 2024 που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστραλία από τις 29 Δεκεμβρίου ως τις 7 Ιανουαρίου και με τη συμμετοχή της Ελλάδας.

Η Εθνική μας ομάδα θα απαρτιστεί από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Στέφανο Σακελλαρίδη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον Καναδά και τη Χιλή στον Β’ όμιλο του United Cup στο Σίντνεϊ.

TSITISS SAKKA

Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν μονά και διπλά για κάθε ομάδα, με τον αριθμό των παικτών να μειώνεται σε σχέση με πέρυσι, αλλάζοντας το format των αγώνων.

<iframe title="Σάκκαρη/Τσιτσιπάς – Μάρτιτς/Γκόγιο 2 – 0 | Highlights – United Cup 2023 – 4/1/23 | COSMOTE SPORT HD” src=”https://www.youtube.com/embed/mbomZHZ9wWM” width=”518″ height=”291″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Πρόγραμμα Εθνικής Ομάδας

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Χιλή στις 2 Ιανουαρίου και τον Καναδά στις 3 Ιανουαρίου. Τέσσερις ομάδες θα προκριθούν στα ημιτελικά, με τις δύο εκ των τέσσερων να προκρίνονται στον τελικό.

Το ξεχωριστό δίδυμο

Στα μεικτά διπλά θα αγωνιστούν μαζί οι Στέφανος Τσιτσιπάς με τη Μαρία Σάκκαρη, με αυτή τη συνεργασία να αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την Εθνική μας.

Συμμετοχή μεγάλων ονομάτων

Στο United Cup του 2024, εκτός του Νόβακ Τζόκοβιτς, θα συμμετέχουν και άλλοι μεγάλοι τενίστες όπως οι Τέιλορ Φριτζ, ο Άλεξαντερ Ζβέρεφ, η Καρολίν Γκαρσία, ο Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ και ο Κάσπερ Ρουντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ