ΤΖΟΚΕΡ: Εύκολο κέρδος από τον ΟΠΑΠ – Τυχερό δελτίο αξίας 10 ευρώ κερδίζει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Εύκολο κέρδος από τον ΟΠΑΠ – Τυχερό δελτίο αξίας 10 ευρώ κερδίζει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ευρώ

Ένας τυχερός παίκτης στην Ηλιούπολη κέρδισε το απίστευτο ποσό των 2.213.522,35 ευρώ στην τελευταία κλήρωση του δημοφιλούς παιχνιδιού ΤΖΟΚΕΡ. Ο νικητής παρέδωσε το δελτίο του, το οποίο κόστισε μόνο 10 ευρώ, στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Ηλιούπολη που ανήκει στον κ. Ιάκωβο Σοφιολάκη.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ευχαριστημένοι είμαστε που φέραμε τόση τύχη σε έναν από τους πελάτες μας. Είναι ένα ευτυχές γεγονός που έχει συζητηθεί πολύ στην περιοχή μας και σίγουρα προκαλεί ζήλια σε πολλούς. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία που έχουμε σε όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να ακολουθήσουν πολλές ακόμα. Ευχόμαστε στον νικητή να έχει καλή υγεία και να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά του», δήλωσε ο κ. Σοφιολάκης.

Το τυχερό δελτίο περιλάμβανε 20 στήλες και κόστιζε μόνο 10 ευρώ. Οι νούμερα επιλέχθηκαν με τυχαία επιλογή, παρά με προσωπική επιλογή. Στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού, εκτός από το μεγάλο κέρδος των 2.213.522,35 ευρώ, το τυχερό δελτίο είχε και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία, με κάθε μια να αποσπά το ποσό των 2.638,97 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ