Τσιτσιπάς: “Το ματς με τον Ζβέρεφ ήταν μια περιπέτεια”

Τσιτσιπάς: “Το ματς με τον Ζβέρεφ ήταν μια περιπέτεια”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε δυσκολίες αλλά κατάφερε να κερδίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ, προκρινόμενος έτσι στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο.

Ο Έλληνας τενίστας περιέγραψε το ματς ως μια περιπέτεια, τονίζοντας ότι ανταποκρίθηκε καλά στο γήπεδο για να κατακτήσει τη νίκη.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:

Για τον τρόπο εξέλιξης του ματς: “Θα το χαρακτήριζα περιπέτεια. Ήταν κάτι που δεν συναντώ συχνά, κάτι δραματικό. Η μάχη κυλούσε από τη μια πλευρά στην άλλη, προσπάθησα να κατανοήσω το τι συνέβαινε. Αγωνίστηκα σαν θηρίο, δεν άφησα περιθώρια στον Ζβέρεφ να επιστρέψει δυναμικά στον αγώνα. Τα πράγματα πήγαν καλά στο tie break. Είχα αυτοπεποίθηση και τα κατάφερα”.

Για την απόδοσή του: “Χαίρομαι που αγωνίστηκα έτσι σήμερα. Ήμουν ψυχολογικά δυνατός και σταθερός από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήμουν κυρίαρχος στη βασική γραμμή, άνοιξα καλά τον αγωνιστικό χώρο. Ανυπομονώ για το μέλλον”.

Για το ότι το Monte Carlo Masters ταιριάζει σε αυτόν: “Μέχρι στιγμής, τα πράγματα πάνε καλά. Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι μπροστά σε αυτό το κοινό. Το πάθος τους με ενθουσιάζει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ