Τσιτσιπάς: Οι πόνοι στη μέση και ο προβληματισμός ενόψει Αυστραλιανού Οπεν (vids)

Τσιτσιπάς: Οι πόνοι στη μέση και ο προβληματισμός ενόψει Αυστραλιανού Οπεν (vids)

Η φετινή σεζόν έκλεισε με δυσάρεστο τρόπο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς ο Έλληνας τενίστας αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα ATP Finals λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει οίδημα στο αριστερό μέρος της μέσης, που τον ανάγκασε να απουσιάσει από τον αγώνα με τον Χόλγκερ Ρούνε και να αποσυρθεί από το τουρνουά.

Οι ενοχλήσεις συνεχίζονται παρά τις εβδομάδες που έχουν περάσει από την απόσυρσή του, με τον ίδιο να εξηγεί πως προσπαθεί να επιστρέψει στη φόρμα του και να αντιμετωπίσει τον πόνο.

Παράλληλα, εκφράζει ανησυχίες για την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και του Αυστραλιανού Οπεν, τονίζοντας πως ο τραυματισμός του τον κρατάει πίσω.

Ο αγώνας του στο United Cup και στα τουρνουά που ακολουθούν μέχρι τον Ιούνιο ενδέχεται να επηρεαστεί από το πρόβλημα του στη μέση. Αν και έχει κάποιο πρόγραμμα έως το Ρολάν Γκαρός, οι εξελίξεις με τον τραυματισμό του Τσιτσιπά μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά του.

<iframe title="Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ 2 – 0 | Highlights – ATP Los Gabos 2022/23 – 06/08/2023 | COSMOTE SPORT HD” src=”https://www.youtube.com/embed/56QrhNAJQ2U?feature=oembed” width=”500″ height=”281″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen” data-mce-fragment=”1″>

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ