Τσιτσιπάς: «Διψασμένος για επιτυχία»

Τσιτσιπάς: «Διψασμένος για επιτυχία»

Μια αγώνας που διήρκεσε πάνω από 24 ώρες λόγω της βροχής, ολοκληρώθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά σαν νικητή.

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή ανατροπή απέναντι στον Ντομινίκ Τιμ και προκρίθηκε για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ.

Ο Τσιτσιπάς δήλωσε ότι αισθάνεται «πολύ πιεσμένος» και ότι ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Τιμ. Εξέφρασε επίσης τον σεβασμό του για τον Μάρεϊ και ανέφερε τη χαρά του που η Πάουλα Μπαντόσα ήταν παρούσα στις εξέδρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Νιώθω πολύ πεινασμένος, μείναμε εδώ σχεδόν 4 ώρες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που το παιχνίδι κατέληξε υπέρ μου. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει με τον Τιμ και αρκετά δύσκολο. Παλέψαμε πολύ δυνατά, ελπίζω να το απόλαυσε το κοινό. Εύχομαι τα καλύτερα στον Τιμ».

Για τον Άντι Μάρεϊ:

«Δεν περιμένω κανέναν να με υποστηρίξει. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω σε τέτοιους αγώνες. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Μάρεϊ και τον θεωρώ έναν σκληρό αθλητή. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξουμε στο κεντρικό γήπεδο».

Για την Πάουλα Μπαντόσα:

«Μόλις έμαθα ότι η Μπαντόσα νίκησε με 2-0. Δεν το ήξερα, συγχαρητήρια. Ήταν πιεστικό το ότι με παρακολούθησε. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζω με ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Έχω σκεφτεί να παίξω σε αυτά τα γήπεδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ