Τσιτσιπάς: “Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις εδώ και αυτό μου βγάζει τον καλύτερό εαυτό μου”

Τσιτσιπάς: “Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις εδώ και αυτό μου βγάζει τον καλύτερό εαυτό μου”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με άνεση του Κάρεν Χατσάνοφ στο Monte Carlo Masters με σκορ 2-0 σετ (6-4, 6-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μετά τον αγώνα, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε ότι η παρουσία του στο Monte Carlo τον εμπνέει και του επιτρέπει να εκφράσει τον καλύτερο εαυτό του, χάρη στις όμορφες αναμνήσεις που συνδυάζονται με το τουρνουά.

Αναφερόμενος στην απόδοσή του στον αγώνα, ο Τσιτσιπάς τόνισε: “Ο αντίπαλός μου δεν μου έδωσε πολλές ευκαιρίες και προσπάθησα να είμαι σταθερός. Πήρα τον χρόνο μου και κατάφερα να προβλέψω τις κινήσεις του. Είχα καλές επιστροφές και έπαιζα στη βασική γραμμή. “

Σχετικά με την εμπειρία του στο Monte Carlo, ο Τσιτσιπάς ανέφερε: “Έχω υπέροχες αναμνήσεις από εδώ και τις ξαναζω κάθε φορά που είμαι εδώ. Προσπαθώ να συνδυάσω την τελειότητα με το παιχνίδι μου”.

Τέλος, αποκαλύπτοντας την πλάκα που έλαβε από τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: “Έπρεπε να προσλάβετε περισσότερους Έλληνες μεταφραστές. Ήταν τακτικές συμβουλές”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ