Τσιτσιπάς: «Χαρά μου να δίνω ελπίδα σε ανθρώπους που υποφέρουν» (βίντεο)

Τσιτσιπάς: «Χαρά μου να δίνω ελπίδα σε ανθρώπους που υποφέρουν» (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε επιτυχώς τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Ακαπούλκο, κερδίζοντας τον Ρομάν Σαφιούλιν με 2-0 sets.

Χθες (27/2) ανακοίνωσε ότι για κάθε άσο που θα χτυπήσει στο τουρνουά, θα προσφέρει 1000 ευρώ στους θιγόμενους από τον τυφώνα Otis στην περιοχή.

Μετά τον αγώνα μίλησε για την πρωτοβουλία του, εκφράζοντας τη χαρά του που μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που υποφέρουν και έχουν ανάγκη.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Σε δύσκολες στιγμές, όπως και αυτή, θέλω να συνεισφέρω και να βοηθήσω. Ήταν κάτι που το σχεδίαζα από καιρό, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήθελα να σιγουρευτώ πως το Ακαπούλκο θα έχει βοήθεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όταν έφτασα και είδα την ουρά με κόσμο που ήθελε φαγητό, συναισθηματικά με κίνησε όλο αυτό. Είμαι χαρούμενος που με το τένις μπορώ να δώσω ελπίδα σε ανθρώπους που υποφέρουν αυτούς τους μήνες.

Ελπίζω να σημειώσω πολλούς ακόμα ασους, θα επικεντρωθώ στην βελτίωση του σερβίς. Η αφοσίωσή μου σε κάτι θετικό είναι χρήσιμη, καθώς δεν επηρεάζει μόνο εμένα, αλλά και άλλους ανθρώπους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ