Τσιτσιπάς: «Ανακούφιση που προκρίθηκα στα ΑΤΡ Finals»

Τσιτσιπάς: «Ανακούφιση που προκρίθηκα στα ΑΤΡ Finals»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την ανακούφιση που ένιωσε αφού κατάφερε να προκριθεί στο ΑΤΡ Finals, μετά τη νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον προηγούμενο αγώνα του Paris Masters. Επίσης, σχολίασε τη συνεργασία του με τον Γερμανό τενίστα.

Ας δούμε τι είπε:

«Είναι υπέροχο που επιτέλους προκρίθηκα, για την οποία έχω δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν. Είναι μία στιγμή ανακούφισης που κατάφερα να περάσω σε ένα από τα αγαπημένα μου events και θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Ιταλούς φανς μου, αλλά και μπροστά στους Έλληνες.

Ελπίζω να προχωρήσω παραπέρα από τη φάση των ομίλων και είμαι ενθουσιασμένος που παίζω καλό τένις. Είμαι ταπεινός και θέλω πραγματικά να συνεχίσω δυνατά και να δείξω τις δυνατότητές μου στο Μπερσί».

Σχετικά με τον αγώνα με τον Ζβέρεφ: «Ο σερβίς μου ήταν καλός, αλλά νομίζω ότι μπορεί να γίνει πιο σταθερός. Παρόλα αυτά, κατάφερα να έχω τον έλεγχο ακόμα και στα δεύτερα σερβίς, καθώς είχα καλή εκτέλεση του πρώτου χτυπήματος όταν σέρβιρα το δεύτερο.

Επέστρεφα καλά, και κατάφερα να βρω τη σταθερότητα που ήθελα στις επιστροφές. Προσπαθώ να διαβάσω το παιχνίδι και να είμαι δημιουργικός όταν μπορώ».

Όσον αφορά τις επιστροφές: «Αφιερώνω πολλές ώρες στο court και επικεντρώνομαι ιδιαίτερα στις επιστροφές. Είναι σημαντικό να συνεχίσω να εργάζομαι, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω.

Πάντα στοχεύω σε μικρές βελτιώσεις που μπορούν να ενισχύσουν το παιχνίδι μου τους επόμενους μήνες και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ