Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα της Ελληνικής Φιλαθλητικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης λόγω του ελληνικού Europe Youth Open

Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα της Ελληνικής Φιλαθλητικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης λόγω του ελληνικού Europe Youth Open

Οι αλλαγές στο αθλητικό πρόγραμμα της Ελληνικής Φιλαθλητικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έγιναν οριστικές, μετά την ανάληψή της διοργάνωσης του ενός από τα Europe Youth Tournaments του αθλήματος από την Ελλάδα για το 2024. Κατά το Greek Open του 2023 στο Λουτράκι, η Ελληνική Φιλαθλητική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είχε ζητήσει από την ETTU τη διεξαγωγή αντίστοιχου τουρνουά για τις μικρές ηλικίες τον επόμενο χρόνο.

Λίγες ημέρες αργότερα, η ETTU ανακοίνωσε την συμπερίληψη του τουρνουά Under 13 και Under 15 της Ελλάδας στο νέο πρόγραμμα, το οποίο ορίστηκε από τις 03 έως τις 07/04/2024, επίσης στην τουριστική πόλη της Κορινθίας. Ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, η ελληνική ομοσπονδία πρέπει να βρει νέα ημερομηνία διεξαγωγής για τον τελικό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων 2023-2024, παράλληλα με τροποποιήσεις σε άλλες δύο διοργανώσεις την άνοιξη.

Ο τελικός των αναπτυξιακών τουρνουά μετατέθηκε για τις 20 και 21/04 και τα μπαράζ για Α1-Α2 και τη Β’ Εθνική, καθώς και η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν μετά τα μέσα Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας διευκρινίζει ότι:

«Η Ελληνική Φιλαθλητική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αποφάσισε την τροποποίηση του προγράμματος λόγω του Europe Youth Open – Loutraki 03.-07.04.2024 με τις παρακάτω αλλαγές:

Τελικός αναπτυξιακών 20-21/04 (στη θέση των μπαράζ)

Μπαράζ 18-19/05 στη θέση του Κυπέλλου και

Κύπελλο 25-26/05»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ