Το μυστικό της επιτυχίας της Σάκκαρη (vids)

Το μυστικό της επιτυχίας της Σάκκαρη (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν μετά την ολοκλήρωση των WTA Finals, αφού πρώτα είχε απολαύσει λίγες μέρες ανάπαυσης μετά από τις προηγούμενες σκληρές προπονήσεις και αγώνες.

Ο fitness coach της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της, συνεργαζόμενος μαζί της από πολύ μικρή ηλικία. Η επιμονή και η αφοσίωσή τους στις ατέλειωτες προπονήσεις εντός και εκτός γυμναστηρίου έχουν βελτιώσει σημαντικά τη φυσική κατάσταση της Σάκκαρης, ενισχύοντας την αντοχή, την ταχύτητα και την ελαστικότητά της, προετοιμάζοντάς την έτσι για μεγάλες επιδόσεις στα τουρνουά.

Η Σάκκαρη ανέβασε στα social media βίντεο από την προπόνησή της, αποτελώντας έτσι πηγή έμπνευσης για τους θαυμαστές της. Με τον στόχο της να επιτύχει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στην επερχόμενη σεζόν, η προετοιμασία της στο πλευρό του Γιώργου Παναγιωτόπουλου είναι πιο απαιτητική από ποτέ.

Η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο 2024 στο United Cup, όπου θα προσπαθήσει να επιτύχει και να φτάσει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, δείχνοντας τη δέσμευσή της για μια επιτυχημένη σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ