Θλίψη στο χάντμπολ: Απώλεια της Ελένης Πόταρη

Θλίψη στο χάντμπολ: Απώλεια της Ελένης Πόταρη

Βαρύ πένθος πλήττει το ελληνικό χάντμπολ με τον τραγικό θάνατο της Ελένης Πόταρη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία.

Η αδικοχαμένη αθλήτρια είχε ένα εντυπωσιακό στίγμα ως μέλος της Εθνικής ομάδας για πολλά χρόνια, περιλαμβάνοντας και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα.

Ο διάλογος της ΟΧΕ: “Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με βαθιά θλίψη ανακοινώνει το θάνατο της Ελένης Πόταρη σε ηλικία 41 ετών. Η Ελένη Πόταρη τίμησε το ελληνικό χάντμπολ και την Εθνική ομάδα, στην οποία ήταν ενεργό μέλος για πολλά χρόνια, συμμετέχοντας ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Είχε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ως αριστερή εξτρέμ, κατακτώντας πολλούς τίτλους και σημαντικές ατομικές διακρίσεις. Ξεκίνησε από τον Άρη Νικαίας και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Ορμή Πάτρας, ΟΦΝ Ιωνίας, Αναγέννηση Βύρωνα και ΓΑΣ Καματερού.

Συμμετείχε επίσης με την Εθνική Γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τύνιδας (2001), της Αλμερίας (2005) και στους Βαλκανικούς Αγώνες της Τουρκίας το 2004, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ελένη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποία αντιμετώπιζε με γενναιοδωρία και αξιοπρέπεια. Ήταν μια πολεμήτρια της ζωής και έτσι θα τη θυμόμαστε.

Ο πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του ΔΣ της ΟΧΕ, ο 1ος αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους αγαπημένους της”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ