Τα WTA Finals του 2023 θα πραγματοποιηθούν στο Κανκούν

Τα WTA Finals του 2023 θα πραγματοποιηθούν στο Κανκούν

Η φετινή έκδοση των WTA Finals θα λάβει χώρα στο Κανκούν του Μεξικού από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της WTA. Σε αυτήν τη διοργάνωση, που θα σηματοδοτήσει το τέλος της τένις σεζόν του 2023, θα συμμετέχουν οι οκτώ καλύτερες παίκτριες στο μονό και οι οκτώ καλύτερες ομάδες στο διπλό. Αυτή η ανακοίνωση θέτει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τα φετινά τουρνουά να πραγματοποιηθούν στη Σαουδική Αραβία, μετά την ανακοίνωση των Next Gen Finals των ανδρών που θα διεξαχθούν στην Τζέντα τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση επιστρέφει στο Μεξικό μετά από ένα χρόνο, καθώς τα WTA Finals του 2021 είχαν πραγματοποιηθεί στην Γκουανταλαχάρα λόγω των περιορισμών που έθετε η πανδημία. Αρχικά, η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για τη Σενζέν, αλλά αναβλήθηκε λόγω των ανησυχιών για την ασφάλεια της πρώην πρωταθλήτριας διπλού Πενγκ Σουάι.

Τα WTA Finals έχουν φιλοξενηθεί στο παρελθόν σε πολλές πόλεις, όπως Λος Άντζελες, Μαδρίτη, Ντόχα, Κωνσταντινούπολη και Σιγκαπούρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ