Στέφανος Τσιτσιπάς κερδίζει 2-1 τον Λάγιοβιτς και φτάνει στον τελικό

Στέφανος Τσιτσιπάς κερδίζει 2-1 τον Λάγιοβιτς και φτάνει στον τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εντυπωσίασε στον αγώνα με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς και με 5-7, 6-4, 6-2 προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αναμετρηθεί με τον Κάσπερ Ρούουντ, νο6 της ATP..

Ο Έλληνας τενίστας ήταν εκπληκτικός στο τρίτο σετ κερδίζοντας τρία σερί “love game” και διατηρώντας πλήρη έλεγχο επί του Σέρβου.

Αρχικά βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ, αλλά μετά πίεσε τον Λάγιοβιτς, έκανε break στο δεύτερο σετ και άρχισε την ανατροπή.

Στα μισά του δεύτερου σετ, ο Λάγιοβιτς διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για την επικοινωνία ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον πατέρα του.

Παρά τα παράπονα, ο Τσιτσιπάς συνέχισε ακάθεκτος και κέρδισε το δεύτερο σετ με 6-4, μεταφέροντας την θετική ενέργεια στο τρίτο.

Στο τρίτο σετ, ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας συνεχόμενα “love games”, με τον Σέρβο να μην έχει απάντηση και τον αγώνα να ολοκληρώνεται με νίκη του Τσιτσιπά με 6-2.

Την Κυριακή (22/4), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρούουντ στον μεγάλο τελικό για να επιδιώξει την κατάκτηση του τίτλου στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και να επιβεβαιώσει τη νίκη του επί του Νορβηγού που σημείωσε πρόσφατα στον τελικό του Μόντε Κάρλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ