Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα: Οι γλυκές εκδηλώσεις αγάπης στο Καλλιμάρμαρο

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα: Οι γλυκές εκδηλώσεις αγάπης στο Καλλιμάρμαρο

Ο Τσιτσιπάς και η Μπαντόσα είναι το ζευγάρι που μιλάνε περισσότερο τις τελευταίες ημέρες. Οι φήμες για χωρισμό εξαπλώθηκαν μετά την αφαίρεση των κοινών τους φωτογραφιών από τα social media. Δημιούργησαν έναν λογαριασμό στο Instagram με τον συνδυασμό των ονομάτων τους, “Tsitsidosa”, όπου ανεβάζουν φωτογραφίες από τη σχέση τους, τις χαλαρές στιγμές και τις τρυφερές στιγμές.

Αποφάσισαν γρήγορα να θέσουν τέλος στις εικασίες με ένα story, δείχνοντας ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους. Στη φωτογραφία που ανέβασαν, χαμογελούν ο ένας στον άλλον και στέκονται μπροστά σε μια πισίνα. Ποζάρουν μαζί και ερωτευμένοι με θέα τους ουρανοξύστες. Πρέπει να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο Κυριακή ο λογαριασμός “Tsitsidosa” χακαρίστηκε και όταν το ζευγάρι το ανακάλυψε, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει.

Ποζάρουν μαζί και ερωτευμένοι με θέα τους ουρανοξύστες:

3 207

Λίγο αργότερα μετά τις φήμες για χωρισμό
Κατά τη διάρκεια του Davis Cup στο Καλλιμάρμαρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε μαζί με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα. Το ζευγάρι αντάλλαξε φιλιά, καθώς αποχωρούσαν από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

1668 STEFANOS TSITSIPAS PAULA BADOSA 1692023 1024x710 1

Φορώντας καθημερινά ρούχα, οι δύο τενίστες πήγαν μαζί και φεύγοντας από το στάδιο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ολοκληρώνει μια συνέντευξη και να γέρνει προς την πλευρά της αγαπημένης του, την αγκαλιάζει και της δίνει ένα φιλί.

Πηγή: In.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ