Στέφανος Τσιτσιπάς: Η επόμενη μέρα, ο κίνδυνος και η πρόκληση (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η επόμενη μέρα, ο κίνδυνος και η πρόκληση (vids)

Το παιχνίδι με τον Τέιλορ Φριτζ ανήκει στο παρελθόν για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο νεαρός τενίστας θα πρέπει πλέον να εστιάσει στο πώς θα βελτιωθεί εν όψει των επερχόμενων δύσκολων τουρνουά. Μιλώντας για το Davis Cup που ακολουθεί, δήλωσε ότι θα ήθελε να ενταχθεί στην εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με την Ρουμανία.

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς εκφράζει την πρόθεσή του να στηρίξει την εθνική ομάδα στα play-offs του Davis Cup και στον αγώνα για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Η παρουσία του θα δώσει σημαντικό προβάδισμα στην Ελληνική ομάδα. Ακολουθούν συζητήσεις για το πρόγραμμά του μέχρι το καλοκαίρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Έμεινε στο top-10, αλλά..

Μετά την ήττα του από τον Φριτζ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε στην κορυφαία δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά η πίεση είναι μεγάλη, καθώς μια κακή εμφάνιση θα μπορούσε να τον εξωθήσει εκτός top-10 μετά από πέντε χρόνια. Πλέον αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βγει εκτός των δέκα καλύτερων τενίστας στον κόσμο.

Η επόμενη μέρα

Τελειώνοντας, ο Τσιτσιπάς φαίνεται αποφασισμένος να ανακτήσει την απόδοσή του και να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο στόχος του είναι ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ αναμένεται να βελτιώσει την απόδοσή του στα προσεχή τουρνουά προκειμένου να επιστρέψει στα κορυφαία 5 της κατάταξης της ATP.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ