Σοκαριστικές αποκαλύψεις από πρώην τενίστρια: “Ο προπονητής με βίασε 400 φορές όταν ήμουν ανήλικη – Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω”

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από πρώην τενίστρια: “Ο προπονητής με βίασε 400 φορές όταν ήμουν ανήλικη – Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω”

Ξεσήκωσε σοκ και αγανάκτηση η 36χρονη έμπειρη τενίστρια Αντζελίκ Κοσί, η οποία έδωσε συγκλονιστικές καταθέσεις σχετικά με τους βιασμούς που υπέστη από τον προπονητή της για αρκετά χρόνια!

Ο Άντριου Γκέντες, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 ετών το 2021, βίαζε επανειλημμένα την Κοσί από το 1999 και μετά, όταν η νεαρή Γάλλος τενίστρια ήταν μόλις 12 ετών, σύμφωνα με την κατάθεσή της.

Η Κοσί προχώρησε σε νέα κατάθεση, μετά την προηγούμενη που είχε κάνει κατά του προπονητή της τον περασμένο Μάιο. Σε αυτήν υποστήριξε: “Βίωσα σχεδόν 400 φορές βιασμό από τον προπονητή μου στο τένις εντός διετίας”.

Χθες, πρόσθεσε στη νέα της κατάθεση: “Είχα ένα μικρό σημειωματάριο με αυτόγραφα παικτών της PSG, γιατί τους έβλεπα στο Camp des Loges (το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν). Σε αυτές τις σελίδες έγραφα: ‘Δεν μπορώ να το αντέξω άλλο, πρέπει να σταματήσει. Θα κάνω τα πάντα για να σταματήσει’. Έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω πολλές φορές”.

Επίσης, αναφέρθηκε σε ένα τουρνουά που είχαν πάει μαζί στο Λα Μπολ, λέγοντας: “Ήταν οι χειρότερες δέκα ημέρες της ζωής μου. Με βίαζε τρεις φορές την ημέρα. Την πρώτη νύχτα, με παρακάλεσε να πάω στο δωμάτιό του και αρνήθηκα. Έτσι ήλθε στο δικό μου δωμάτιο”, είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ