Σημαντική μεταγραφή με τον Ίγκορ Ζάμπιτς για την ΑΕΚ

Σημαντική μεταγραφή με τον Ίγκορ Ζάμπιτς για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίγκορ Ζάμπιτς, μεταγραφή που έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα. Ο 30χρονος πίβοτ έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο, συμμετέχοντας στο Champions League.

Ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Ίγκορ Ζάμπιτς! Ο 30χρονος (15/08/1992) πίβοτ, ύψους 2,01 μ., υπέγραψε συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου για τη νέα σεζόν».

Ο Σλοβένος παίκτης άρχισε την καριέρα του στην RK Celje Pivovarna Lasko το 2011. Αγωνίστηκε επίσης στην RK Branik Maribor, στην Slask Wroclaw, στην Oroshazi FKSE-Linamar, στην Sporting CP Lisbon, στην Wisla Plock και στην Limoges Handball, πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Ο Ζάμπιτς έχει επίσης αγωνιστεί με την Εθνική Σλοβενίας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2018 και του 2020. Έχει πετύχει 74 γκολ στο Champions League, έχοντας σημαντική εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Ίγκορ Ζάμπιτς μίλησε αποκλειστικά στο aek.gr για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας και θέλει να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και καλές εμφανίσεις στο EHF European League. Ανυπομονεί να αγωνιστεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Επίσης, είναι συνειδητοποιημένος για την παρουσία των φιλάθλων και τη σημασία της έδρας της ΑΕΚ. Θεωρεί ότι η στήριξή τους είναι κρίσιμη για την ομάδα και υπόσχεται να δίνει πάντα το 100% για να πετύχουν νίκες και τίτλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ