Σάινθ: “Θα δώσω όλη μου την ενέργεια στον αγώνα, ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι αρκετή”

Σάινθ: “Θα δώσω όλη μου την ενέργεια στον αγώνα, ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι αρκετή”

Ο Κάρλος Σάινθ θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στο Grand Prix της Σινγκαπούρης, μετά από μια καλή προσπάθεια στις κατατακτήριες δοκιμές.

Στις δηλώσεις του, ο πιλότος της Ferrari αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα του αγώνα και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταφέρει η ομάδα του να νικήσει για πρώτη φορά την Red Bull.

Οι δηλώσεις του Κάρλος Σάινθ:

Για τον αγώνα: “Ο ρυθμός του αγώνα παραμένει αβέβαιος. Συνήθως, η Mercedes είναι γρηγορότερη από εμάς και ακολουθεί διαφορετική στρατηγική με τα ελαστικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν επικεντρωθούμε στον αγώνα μας και καταφέρουμε ένα καλό πρώτο στίντ και ένα στίντ με σκληρά ελαστικά, τότε μπορούμε να στοχεύσουμε τη νίκη. Θα είναι υπέροχο να νικήσουμε τη Red Bull μετά από τόσο καιρό. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα δώσω τα πάντα, όπως έκανα στη Μόντσα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι αρκετό”.

Για την pole position: “Όπως και στη Μόντσα, ξεκινήσαμε καλά από τις προπονήσεις, κάτι που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Συνεχίσαμε έτσι στις δοκιμές Q1-Q2 και καταφέραμε την επίδοση αυτή στη Q3. Επικεντρωθήκαμε να μην κάνουμε κανένα λάθος στην τελική προσπάθεια. Συνήθως, ένας “καθαρός” γύρος εδώ στη Σιγκαπούρη λειτουργεί καλά. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλους, αλλά καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και γι’ αυτό πήραμε την pole position”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ