Ράσελ: “Έχουμε επιτυχημένη στρατηγική για να πιέσουμε τη Ferrari”

Ράσελ: “Έχουμε επιτυχημένη στρατηγική για να πιέσουμε τη Ferrari”

Ο Τζορτζ Ράσελ κατάφερε να ξεπεράσει τις δύο Ferrari κατά τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Σινγκαπούρης και θα εκκινησει από την δεύτερη θέση.

Ο οδηγός της Mercedes τόνισε ότι η ομάδα του έχει μια πολύ καλή στρατηγική και ο στόχος τους είναι να ασκήσουν πίεση στην ομάδα Ferrari.

Δηλώσεις του Τζορτζ Ράσελ:

Σχετικά με τις κατατακτήριες δοκιμές: “Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν πολύ απαιτητικές. Στη Σιγκαπούρη, όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο νιώθεις σαν να είσαι σε σάουνα. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος. Είμαι πολύ αυτοπεποιθησμένος με την αυτοκίνητο μου όλο το Σαββατοκύριακο.”

“Είχαμε τη σωστή στρατηγική και για αύριο έχουμε ένα ακόμα σετ μεσαίας κατηγορίας ελαστικά που δεν έχουν οι ανταγωνιστές μας. Η πρώτη σειρά σε συνδυασμό με μια άλλη σειρά ελαστικών μας δίνει μια στρατηγική πλεονεκτήματος για τον αγώνα.”

Σχετικά με τον αγώνα: “Η πίστα έχει αλλάξει αρκετά φέτος. Ο κακός φθορά των ελαστικών την Παρασκευή σημαίνει ότι πιθανόν θα έχουμε ένα ή δύο pit-stops. Θα προσπαθήσουμε να ασκήσουμε πίεση στη Ferrari με τη στρατηγική μας και να την εκατοστήσουμε σε λάθος κίνηση.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ