Πρωταθλητές οι έφηβοι του Ολυμπιακού στην Πυγμαχία

Πρωταθλητές οι έφηβοι του Ολυμπιακού στην Πυγμαχία

Νέοι Πρωταθλητές Πυγμαχίας στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός – Τμήμα Πυγμαχίας

Οι έφηβοι πυγμάχοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν το πρωτάθλημα Εφήβων. Οι νεαροί αθλητές συγκέντρωσαν 33 βαθμούς και κατέκτησαν 5 μετάλλια, από τα οποία 3 ήταν χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο.

Το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού είχε εξαιρετική εμφάνιση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα, κερδίζοντας συνολικά 11 μετάλλια. Από αυτά, 5 ήταν χρυσά (3 στους εφήβους, 1 στους νέους ανδρών και 1 στις Νεάνιδες), 2 ασημένια (2 στους εφήβους) και 4 χάλκινα (4 στους εφήβους).

Νικητές στις Εφηβικές κατηγορίες ήταν οι Νικόλαος Καλυβάκης (60kg), Ζαχαρίας Μύλωνας (67kg) και Ελευθέριος Τσεβρενίδης (71kg). Στις Νέες Ανδρικές κατηγορίες, ο Doni Dezvi κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 80 κιλά, ενώ στις Νεάνιδες η Άννα Μαρία Τριφύλλη κατέκτησε την πρωτιά στα 48kg.

Στη δεύτερη θέση και με ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν ο Αθανάσιος Βουτηράκος (63kg) και ο Ιωάννης Γεμένογλου (92kg), ενώ στην τρίτη θέση και με χάλκινο μετάλλιο βρέθηκαν οι Κουκίδης Νικόλαος (80kg), Δημήτρης Μύλωνας (67kg), Νικόλαος Βιτολάνος (71kg) και Ιωάννης Σκορδίλης (63.5).

Οι νεαροί πυγμάχοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν νικητές σε πολλές κατηγορίες, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την προσπάθεια τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ