Προηγούμενες και Μελλοντικές Προκρίσεις της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Προηγούμενες και Μελλοντικές Προκρίσεις της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Τα δύο πληρώματα κωπηλασίας με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου, Πέτρο Γκαϊδατζή, Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού αποτελούν τις πρόσφατες προκρίσεις της Team Hellas στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Εθνική Ομάδα των 67 ατόμων που θα ταξιδέψει προς τον γαλλικό τόπο, αντιπροσωπεύει 39 άνδρες και 28 γυναίκες σε 14 αθλήματα.

Αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός συμμετεχόντων όσο εξελίσσονται οι διαδικασίες πρόκρισης, με τις εκτιμήσεις να ξεπερνούν τους 80 αθλητές συνολικά. Σε αθλήματα που ήδη ολοκληρώθηκαν οι προκρίσεις, όπως το τάεκβοντο και το κανόε καγιάκ, η Ελλάδα δεν έχει εκπροσώπηση.

Ολοένα και περισσότεροι αθλητές εκτός από την κολύμβηση πρόκειται να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, ενώ η διορία για τα όρια πλησιάζει. Το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ αναμένεται να δώσει την ευκαιρία για περισσότερες προκρίσεις, παρά την ανταγωνιστική φύση του.

Σε άλλα αθλήματα όπως το τζούντο και η πυγμαχία, οι προσπάθειες συνεχίζονται, με πολλούς αθλητές να ελπίζουν στην πρόκριση. Εν τω μεταξύ, άλλοι αθλητές όπως η Τελτσίδου και ο Τσιτσιπάς θεωρούνται σίγουροι για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πηγή: in.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ