Πορτογαλία – Ελλάδα 31-24: Δυσκολίες για την Εθνική στην πρεμιέρα της στο Euro

Πορτογαλία – Ελλάδα 31-24: Δυσκολίες για την Εθνική στην πρεμιέρα της στο Euro

Στην πρεμιέρα της στο Euro, η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στην Πορτογαλία και υπέστη ήττα με σκορ 31-24. Η Ελλάδα τώρα στρέφει την προσοχή της στο επόμενο αγώνα με τη Δανία, πρωταθλήτρια παγκοσμίου, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου του τουρνουά.

Η Ελλάδα ξεκίνησε καλά τον αγώνα, αλλά η Πορτογαλία κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι, προηγούμενη με 18-14 στο ημίχρονο. Παρά τις προσπάθειες της Εθνικής να ανταπεξέλθει, η αντίπαλος ομάδα επικράτησε με άνεση.

Παίκτες όπως οι Κεδέρης, Σάββας και Τόσκας προσπάθησαν να φέρουν την Ελλάδα πιο κοντά στο σκορ, αλλά η αντίπαλη ομάδα επέδειξε αντοχή και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Πορτογαλία (Πάουλο Περέιρα): Πορτέλα 2, Ντουάρτε 3, Μαρτίνς 3, Ρούι Σίλβα, Ρέμα Μάρκες, Φερνάντες 3, Καβαλκάντι 4, Φρανσίσκο Κόστα 6, Φάμπιο Σίλβα 4, Σαλβαντόρ 1, Ναζαρέ 2, Φράντε 3.

Ελλάδα (Γιώργος Ζαραβίνας): Παναγιώτου, Μπόσκος, Λιάπης 3, Μάλλιος 5, Μιχαηλίδης, Πασσιάς, Τόσκας 4, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Παπαδιονυσίου 1, Αραμπατζής 1, Παπαντωνόπουλος, Σάββας 5, Κεδέρης 5.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ