Πομάσκι: «Ο Μίλτος πάντα επιδιώκει την αρίστη απόδοση, οι επιδόσεις δεν θα βελτιωθούν αν αφαιρεθεί η βαλβίδα»

Πομάσκι: «Ο Μίλτος πάντα επιδιώκει την αρίστη απόδοση, οι επιδόσεις δεν θα βελτιωθούν αν αφαιρεθεί η βαλβίδα»

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη μετά την επιτυχία του Έλληνα Ολυμπιονίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη.

Αναφέρθηκε στις αλλαγές που σχεδιάζει να εφαρμόσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στο άλμα εις μήκος και στην απόφαση του Μίλτου Τεντόγλου να αγωνιστεί στο τριπλούν.

Ο Μίλτος διαφωνεί με τις αλλαγές που προτείνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ο Πομάσκι εξήγησε πως οι αλλαγές που προτείνονται χωρίς να ληφθεί υπόψη η άποψη των αθλητών είναι λανθασμένες. Ο στόχος είναι πάντα η βελτίωση των επιδόσεων, όχι η αφαίρεση σημαντικών στοιχείων του αθλήματος.

Ο Πομάσκι υπογράμμισε την προσπάθεια του Μίλτου για αρίστη επίδοση και τη διαρκή αναζήτηση νέων προκλήσεων. Ο Μίλτος εργάζεται μεθοδικά και αφιερώνει αρκετό χρόνο στην προετοιμασία και μελέτη των λεπτομερειών για να βελτιώνει συνεχώς την απόδοσή του.

Η αφιέρωση του μεταλλίου του Μίλτου στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη αποδεικνώνει τον ευαισθητοποιημένο χαρακτήρα του.

Τέλος, ο Πομάσκι αναδείκνυε την σπουδαία παρουσία Ελλήνων παικτών σε κορυφαία πρωταθλήματα και επεσήμανε τη σημασία της συνεχούς βελτίωσης των ελληνικών ομάδων για να ανταγωνιστούν στο διεθνές επίπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ