Πλευρίτου: «Να κατακτήσουμε και ένα παγκόσμιο μετάλλιο»

Πλευρίτου: «Να κατακτήσουμε και ένα παγκόσμιο μετάλλιο»

Αύριο (2/2) αναχωρεί για την Ντόχα η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών, προετοιμαζόμενη για το 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που ξεκινά την Κυριακή (4/2).
Μαργαρίτα Πλευρίτου, η αρχηγός της ομάδας, μίλησε για τους στόχους της ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση αναφέροντας:
“Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελούσε ένα μεγάλο βάρος. Χαρούμε που τα καταφέραμε από το Ευρωπαϊκό. Πηγαίνουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πιο ήρεμες στον τομέα αυτό, αλλά υπάρχει το άγχος να φέρουμε ένα ακόμα μετάλλιο, αυτή τη φορά από Παγκόσμιο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιτύχουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο”.

Η εθνική ομάδα είχε την ευκαιρία να προπονηθεί δίπλα στην ομάδα των ΗΠΑ, με την τελευταία να φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ μετά το φιλικό που πραγματοποιήθηκε στις 31/1, το οποίο κατέληξε με νίκη (14-10) της Αμερικανικής ομάδας.
Παρά το αποτέλεσμα, η Πλευρίτου αναφέρει: “Είναι μεγάλη μας τιμή που η ομάδα των ΗΠΑ έρχεται στην χώρα μας και δίνουμε αυτά τα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια. Το χρειαζόμαστε ως ομάδα. Δεν δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά δείξαμε πως παίζουμε πολύ καλή άμυνα.

Το χθεσινό φιλικό προσέλκυσε πολλά παιδιά, κυρίως από ακαδημίες ομάδων πόλο, γεγονός που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την αρχηγό: “Μου δίνει μεγάλη χαρά που έρχονται στους αγώνες μας πολλά μικρά παιδιά και μας στηρίζουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ