Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με στόχο να πετύχει το νταμπλ στην Ελλάδα και να προχωρήσει περισσότερο στο EHF European Cup. Οι παίκτες της ομάδας συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά, παρουσία των νέων μεταγραφών, και ξεκίνησαν την προπόνησή τους στο «μπαλόνι» του ΣΕΦ. Οι προπονητές και οι παίκτες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για μια επιτυχημένη σεζόν και ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη στήριξή του.

Δηλώσεις

Νίκος Γραμματικός: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε όλοι μαζί και έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για τους στόχους μας. Έχουμε την ποιότητα και την υποστήριξη του κόσμου και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Χρειάζεται λίγος χρόνος και πολύ δουλειά για να γίνουμε ομάδα, αλλά με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε».

Πέτρος Κανδύλας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάει η νέα σεζόν και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε όλους τους τίτλους. Ο κόσμος θα είναι κοντά μας και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Ιβάν Σλίσκοβιτς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Έχουμε φανατικούς οπαδούς και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σάββας Σάββας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού και ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του».

Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος: «Ο στόχος μας είναι το νταμπλ και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλους».

Δημήτρης Τζηράς: «Είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ