Ολυμπιακός: Ανανέωση συνεργασίας με τον Γκαρά

Ολυμπιακός: Ανανέωση συνεργασίας με τον Γκαρά

Ο Δημήτρης Γκαράς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον λίμπερο αθλητή. Ο Γκαράς θα συνεχίσει να παίζει υπό τις οδηγίες του προπονητή Ντάνιελ Καστελάνι την επόμενη σεζόν.

Ο 37χρονος παίκτης, που έχει αγωνιστεί σε άλλες ελληνικές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, θα περάσει τη δεύτερη σερί χρονιά του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Γκαρά. Ο λίμπερο υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Ο Γκαράς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό μου. Εκφράζω επίσης την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξη τους μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου στο γόνατο, που με κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης την προηγούμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός στοχεύει κάθε χρόνο στην κορυφή και εμείς είμαστε εδώ να παλέψουμε για να κρατήσουμε τον σύλλογο στην κορυφή. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό τον στόχο και χρειαζόμαστε τη στήριξή του σε κάθε στιγμή. Σας θέλουμε πάντα στο πλευρό μας! Εύχομαι μια ακόμη ωραία και επιτυχημένη χρονιά, με υγεία για όλους τους συναθλητές μου!»

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ