Ολυμπιακός-Προ Ρέκο 10-11: Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό

Ολυμπιακός-Προ Ρέκο 10-11: Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Προ Ρέκο με σκορ 10-11 σε έναν αγώνα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League. Το γκολ του Ντι Φούλβιο στο τελευταίο δευτερόλεπτο χάρισε τη νίκη στην Προ Ρέκο.

Ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι δύο ομάδες είχαν ήδη προκριθεί με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρώτη θέση και την Προ Ρέκο τη δεύτερη.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε μεγάλο μέρος του αγώνα, παρόλο που διαιτητικά λάθη δεν τον άφησαν να κερδίσει τη νίκη που άξιζε.

Η μεγάλη άμυνα και οι κερδισμένες ποινές δίνουν το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, που προηγείται κατά 2-0 και στη συνέχεια με 4-1, με τρία γκολ του Βάμος. Στη διάρκεια αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 4/5 στον παίκτη παραπάνω, ενώ οι Ιταλοί 1/4, καθώς και ένα χαμένο πέναλτι από τον Ζάλανκι.

Η Προ Ρέκο αντέδρασε και μείωσε τη διαφορά σε παιχνίδι με παίκτη παραπάνω. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 5-3 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός διατήρησε την διαφορά, αλλά η Προ Ρέκο μείωσε σε 8-6. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο τέλος του αγώνα με σκορ 9-9 και τον Ντι Φούλβιο να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με 10-11 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 3-3, 2-5

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γκίλλας, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς

Προ Ρέκο: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Ζάλανκι 3, Κανέλα, Γιάνγκερ 1, Φοντέλι, Πρεσούτι 3, Ετσενίκε 2, Κοντέμι, Κάκαρης, Ιόκι Γκράτα, Χάλοκ, Νέγκρι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ