Ολυμπιακός νίκησε τη VDU Kάουνας με 3-0: Καλή εμφάνιση στο Challenge Cup

Ολυμπιακός νίκησε τη VDU Kάουνας με 3-0: Καλή εμφάνιση στο Challenge Cup

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, επικρατώντας με 3-0 της VDU Kάουνας στη Λιθουανία για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup.

Οι “ερυθρόλευκες” πήραν εύκολη νίκη και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, που θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη” στις 15 Νοεμβρίου.

Στο πρώτο σετ, οι παίκτριες του Ολυμπιακού κέρδισαν με ευκολία με 25-18. Στο δεύτερο σετ, η VDU Kάουνας παρουσίασε μεγαλύτερη αντίσταση, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να το κερδίσει με 25-21 και να πάει στο 2-0. Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ, με τον Ολυμπιακό να παραμένει ψύχραιμος στις αποφασιστικές στιγμές και να το κερδίσει με 25-19.

Η ομάδα του Ολυμπιακού πήρε την τέταρτη νίκη της στη σεζόν, μετά από τις τρεις προηγούμενες επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Σειρά τώρα έχει η ρεβάνς στον επόμενο γύρο και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Challenge Cup.

VDU Κάουνας: Μακαουσκάιτε 8, Βάλιοναϊτ 2, Κασπεραβίκουτε 5, Σαβουκουνάιτε 2, Ζούι 1, Ουλουμπελασβίλι 2 / Ναΐμοβιτς, Ρουτκαουσκάιτε, Ουρμπονάιτε 2, Κιαουσάιτε, Ραουλουσεβίκιουτε 3, Παουκστάιτε 7

Ολυμπιακός: Κωνσταντέλλου 8, Νίζετιχ 13, Βλαχάκη 6, Τσιτσιγιάννη 12, Φαριόλ 17, Τάνη 2 / Σαμπάτη, Ζαφειρίου 1

Τα σετ: 18-25, 21-25, 19-25

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ