Ολυμπιακός: Έτοιμος για νέα εποχή στο γυναικείο βόλεϊ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για νέα εποχή στο γυναικείο βόλεϊ

Το περασμένο καλοκαίρι, η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε μια τολμηρή απόφαση μετά την απώλεια του πρωταθλήματος: να συνεχίσει με τον Ιταλό προπονητή Λορέντσο Μιτσέλι, αλλά να αλλάξει το ρόστερ. Και έτσι, αποχαιρέτησε τις Στέλλα Χριστοδούλου και Κατερίνα Γιώτα για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Η πορεία της ομάδας στο γυναικείο βόλεϊ απόδειξε πως αυτή η αλλαγή ήταν αναγκαία.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό. Αντίπαλος στον τελικό είναι η ΑΕΚ, ο οποίος κρύβει πολλές ιστορίες, μεταξύ των οποίων και η παρουσία της Γιώτας. Η ομάδα του Μιτσέλι έχει δημιουργήσει ένα συνεκτικό σύνολο, με τη Μίλιτσα Κούμπουρα να ξεχωρίζει. Η παρουσία της Φαριόλ, της Νίζετιχ, και της Αρτακιανού ενισχύει την ομάδα, ενώ οι Μλεϊνκοβα και Καράρο προσθέτουν στη σταθερότητα της.

Ο Ολυμπιακός βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας απομακρύνει τα εμπόδια και θέτοντας τις βάσεις για νέες επιτυχίες. Ο πρώτος τελικός απέναντι στην ΑΕΚ αναμένεται να δείξει πολλά για το μέλλον της ομάδας.

Πηγή: in.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ