Ο Τσιτσιπάς εκφράζει ικανοποίηση για την εμφάνισή του

Ο Τσιτσιπάς εκφράζει ικανοποίηση για την εμφάνισή του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζοντας τον Λούκα Βαν Ας με 3-0 (6-3, 6-0, 6-4) σε 2 ώρες και 2 λεπτά.

Ο ίδιος εξέφρασε ικανοποίηση για την εμφάνισή του, επισημαίνοντας τη σημασία του να ξεκινήσει το ματς με ένα νικηφόρο σετ, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια που έπρεπε να ανατρέψει το αρχικό πλεονέκτημα του αντιπάλου.

“Ο Λούκα είναι ανερχόμενος παίκτης και παίζει εξαιρετικά. Αισθάνθηκα πως η εμπειρία μου έπαιξε ρόλο, ανταποκρίθηκα στην αρχή του παιχνιδιού. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου”, δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

“Όλα εδώ με βοηθούν. Ο κόσμος, ο καιρός, το φαγητό… Όλα πάνε τέλεια μέχρι στιγμής. Είναι η καλύτερη εμπειρία σε grand slam”, πρόσθεσε, επικεντρώνοντας την προσοχή του στον τρόπο που αντιμετώπισε το ματς.

“Απογοητεύτηκα από τις προηγούμενες μέτριες εκκινήσεις στα παιχνίδια και δεν είναι εύκολο να ανατρέπεις συνεχώς από μία διαφορά 0-1. Σήμερα μπήκα πιέζοντας από την αρχή και χαίρομαι που όλα κύλησαν ομαλά μετά το πρώτο σετ”, κατέληξε ο Τσιτσιπάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ