Ο Σάββας δηλώνει: «Άλλος ένας τίτλος για τον Ολυμπιακό, παραμένουμε ενωμένοι»

Ο Σάββας δηλώνει: «Άλλος ένας τίτλος για τον Ολυμπιακό, παραμένουμε ενωμένοι»

Μετά τη νίκη με σκορ 25-26 επί της ΑΕΚ στον τελικό του Super Cup, που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Δαϊς, ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, καθώς και ο Σάββας και ο Κώστας Κοτανίδης, μίλησαν για την επιτυχία.

Νίκος Γραμματικός: «Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Καμία ομάδα δεν είναι πλήρως έτοιμη αυτήν την περίοδο. Για εμάς, είναι άλλος ένας τίτλος για τον Ολυμπιακό! Υπήρξαν στιγμές καλές και κακές. Φυσικά, πρέπει να εργαστούμε περισσότερο στο ρυθμό του παιχνιδιού».

Σάββας Σάββας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Νιώθω πραγματική χαρά. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Προηγηθήκαμε με τέσσερα γκολ, αλλά η ΑΕΚ αντέδρασε και ανέτρεψε το ματς. Πάλεψαμε και στο τέλος βρεθήκαμε με ένα γκολ πίσω, αλλά ως ομάδα δεν υποχωρήσαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό. Όταν κερδίζεις τελικούς, απλά νιώθεις ευτυχία. Αυτό είναι αυτό για το οποίο εργαζόμαστε καθημερινά. Ήταν ένας τελικός που αποφασίστηκε στις λεπτομέρειες. Παραμένουμε ενωμένοι και στο τέλος καταφέραμε να κατακτήσουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει».

Κώστας Κοτανίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Super Cup. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι, που δεν το αφήσαμε ποτέ. Παίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις, επέμειναν στην παράταση. Ωστόσο, δεν τα παρατήσαμε και ήμασταν εκείνοι που πανηγυρίσαμε μαζί με τους οπαδούς μας, που μας στήριξαν για μια ακόμα φορά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ