Ο Σάινθ δηλώνει: «Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στην πρώτη θέση»

Ο Σάινθ δηλώνει: «Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στην πρώτη θέση»

Ο πιλότος Κάρλος Σάινθ κατάφερε να επικρατήσει στις κατατακτήριες δοκιμές και να αποκτήσει την πόλ θέση, ξεκινώντας έτσι από την πρώτη θέση στο Grand Prix της Μόντσα.

Ο Ισπανός οδηγός επισήμανε ότι υπήρξε μια μεγάλη ανταγωνιστική μάχη μεταξύ του, του Λεκλέρκ και του Φερστάπεν, και δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Εδώ είναι οι δηλώσεις του Κάρλος Σάινθ:

«Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν πολύ απαιτητικές, ειδικά η τρίτη περίοδος. Με τους τρεις μας (σ.σ. μαζί με τον Λεκλέρκ και τον Φερστάπεν) διεκδικήσαμε την πολ θέση, και οδηγούσαμε στα άκρα.

Στον τελευταίο γύρο, ήξερα ότι μπορούσα να βελτιώσω τον χρόνο μου στις στροφές της Ασκάρι και της Παραμπόλικα. Και η προσπάθειά μου απέφερε καρπούς. Πραγματικά πίεσα πολύ στον τελευταίο μου γύρο.

Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να βρεθώ στο βάθρο την Κυριακή. Αύριο θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να παραμείνω στην πρώτη θέση. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εκκίνηση και ένα καλό πρώτο stint για να δούμε αν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Μαξ. Συνήθως στα μεγάλα stint είναι γρηγορότερος, αλλά θα κάνω τα πάντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ