Ο Ολυμπιακός αποκτά τη Μπιάνκα Φαριόλ (photo)

Ο Ολυμπιακός αποκτά τη Μπιάνκα Φαριόλ (photo)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με επισημότητα την απόκτηση της Αργεντίνας κεντρικής, Μπιάνκα Φαριόλ, η οποία αγωνιζόταν πέρυσι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η 21χρονη Φαριόλ είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής και θα ενισχύσει την ομάδα του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν. Η Φαριόλ θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες κεντρικές στο νοτιοαμερικανικό βόλεϊ και πρόσφατα κατέκτησε το Κύπελλο με την γαλλική ομάδα Béziers Volley. Επιπλέον, η Φαριόλ έχει ασημένιο μετάλλιο από το Διεθνές Κύπελλο και χάλκινο μετάλλιο από το πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής. Η ίδια εξέφρασε τη χαρά της για τη μετακίνησή της στην ομάδα του Ολυμπιακού και ανυπομονεί να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Η Φαριόλ θα προσφέρει την εμπειρία και τις ικανότητές της στην ομάδα του Ολυμπιακού και αναμένεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας. Με την απόκτησή της, ο Ολυμπιακός επιδιώκει να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Φαριόλ έχει αποδείξει τις ικανότητές της σε διεθνές επίπεδο και αναμένεται να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα του Ολυμπιακού στις επερχόμενες αγώνιστικές διοργανώσεις.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Φαριόλ έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες, όπως η Béziers Volley στη Γαλλία και η San Lorenzo στην Αργεντινή. Επιπλέον, έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και διεθνή πρωταθλήματα, κατακτώντας εντυπωσιακές επιδόσεις. Με την προσθήκη της Φαριόλ στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός ενισχύεται στον τομέα του βόλεϊ γυναικών και ελπίζει να πετύχει μεγάλα αποτελέσματα στις επερχόμενες αγωνιστικές διοργανώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ