Ο Ολυμπιακός καταπίνει την ισπανική αντίπαλη φρουρά

Ο Ολυμπιακός καταπίνει την ισπανική αντίπαλη φρουρά

Η LEN προβλέπει μια συγκλονιστική αναμέτρηση στο Φάιναλ Φορ του Champions League γυναικών στο πόλο, με τρεις ομάδες από την ίδια χώρα να διεκδικούν τον τίτλο τον πολυπόθητο τίτλο.

Οι ισπανικές ομάδες Σαμπαντέλ, Ματαρό και Σαντ Αντρέου αντιπροσωπεύουν την Ισπανία, ενώ ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, πρωταθλητής του 2021 και 2022, έχει στόχο να αντιμετωπίσει τις ισπανικές δυνάμεις στη Βαρκελώνη.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα φέρει τον Ματάρο εναντίον του Ολυμπιακού, μια αναμέτρηση που φαίνεται σαν τελικός.

Μετά την ήττα του περασμένου έτους στον τελικό, η Ματαρό επιστρέφει για να κυνηγήσει εκ νέου τον τίτλο.

Η ομάδα γεμάτη αστέρια του Ολυμπιακού εκφράζει ένα σαφές μήνυμα – είναι εδώ για να αντικρούσει την κυριαρχία της Σαμπαντέλ τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Παρά τις εύκολες νίκες στη φάση των ομίλων, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν τη σκληρότερη πρόκληση της σεζόν απέναντι στον Ολυμπιακό, ο νικητής του 2021 και 2022.

Ο Ολυμπιακός, με μια σειρά από εντυπωσιακές επιδόσεις, επιδιώκει να κατακτήσει την κορυφή και να διακόψει την ισπανική πορεία στο τουρνουά.

Οι Πειραιώτες αποτελούν μια αήττητη ομάδα με 26 σερί νίκες, και κατακτώντας τόσο το εθνικό πρωτάθλημα όσο και το Champions League.

Η μοναδική εγχώρια ήττα τους από την Ουίπεστ στην Ευρώπη μαρτυρά την απίστευτη αξιοπιστία της ομάδας.

Στον άλλο ημιτελικό, η Σαμπαντέλ θεωρείται φαβορί κόντρα στην Σαντ Αντρέου που κατέκτησε τη νίκη και επί της Ματαρό.

Η πισίνα της CN Barcelona θα φιλοξενήσει αυτό το μεγάλο ευρωπαϊκό γεγονός.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μάχη. Όπως ανέφερε ο προπονητής Δημήτρης Κραβαρίτης: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Η Χριστίνα Σιούτη δήλωσε: «Είμαστε εδώ για τον τίτλο, και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Έχουμε κάνει εξαιρετική προετοιμασία και είμαστε έτοιμες για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση».

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στη Βαρκελώνη, με την Σαντ Αντρέου να αντιμετωπίζει τη Σαμπαντέλ και τον Ολυμπιακό να αναμετράται με τη Ματαρό.

Πηγή: In.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ