Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εισέρχεται και στο padel

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εισέρχεται και στο padel

Το padel κατακτά τον κόσμο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν το αφήνει αδιάφορο.

Ο Πορτογάλος αστέρας επενδύει παντού και εκτός από τον τουρισμό και την εστίαση, θα επιλέξει να επενδύσει και στην ανάπτυξη του νέου αθλήματος που έχει ενθουσιάσει τον πλανήτη.

Cristiano Ronaldo 2018

Ο CR7 θα συμβάλει για τη δημιουργία της Padel City στην Πορτογαλία.

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία Padel ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους χορηγούς για την κατασκευή της εγκατάστασης.

Η κοινοπραξία αποτελείται από τη Lusofinança, την οποία κατέχει ο Filipe de Botton, μαζί με την εταιρεία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

“Η Πόλη του Παντέλ είναι ένα παλιό όνειρο που πάντα ελπίζα να πραγματοποιήσω και είναι μεγάλη χαρά να το κάνω δίπλα σε αυτόν που, για μένα, είναι η μεγαλύτερη φιγούρα στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο”, δήλωσε ο πρόεδρος της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Παντέλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση, που θεωρείται η σημαντικότερη υποδομή του αθλήματος στην Πορτογαλία, θα έχει επένδυση άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ και προβλέπεται να ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Το παντέλ είναι ένα άθλημα με ρακέτα, που συνήθως παίζεται σε ζευγάρια σε ένα μικρότερο κλειστό γήπεδο από ένα τένις γήπεδο. Το σκορ μετριέται όπως και στο κανονικό τένις, ενώ οι μπάλες που χρησιμοποιούνται είναι παρόμοιες, αλλά με λίγο λιγότερη πίεση. Έχει επίσης ομοιότητες με το σκουός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ