Ο Κατσαπρακάκης αποκλείστηκε με όριο από τα γκρουπ στο Youth Contender

Ο Κατσαπρακάκης αποκλείστηκε με όριο από τα γκρουπ στο Youth Contender

Συνεχίζεται η ελληνική παρουσία στο Youth Contender, με τους αθλητές Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Μάριο Κατσαπρακάκη και Στάθη Μανωλόπουλο να αναμένουν αξιόλογες εμφανίσεις στους αγώνες τους στις Ουγγαρία και Σλοβακία. Ο Κατσαπρακάκης αγωνίστηκε στην κατηγορία Under 17 και παρά την προσπάθειά του, αποκλείστηκε με όριο από τα γκρουπ. Η Παπαδημητρίου και ο Μανωλόπουλος θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους αύριο στην κατηγορία Under 19. Το τουρνουά φιλοξενείται στο Transpetrol Sport Hall του Σένεκ.

Ο Κατσαπρακάκης αγωνίστηκε σε ένα γκρουπ με 4 αθλητές και πάλεψε για να προκριθεί, αλλά τελικά αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες στον καθοριστικό τρίτο αγώνα. Οι αγώνες της Παπαδημητρίου και του Μανωλόπουλου θα ξεκινήσουν αύριο στην κατηγορία Under 19, στην οποία θα αγωνιστεί ξανά και ο Κατσαπρακάκης.

Στο ουγγρικό Youth Contender, ξεκίνησαν οι αγώνες των κοριτσιών, ενώ αύριο θα αγωνιστούν οι αθλητές έως 19 ετών. Οι αθλητές προκρίθηκαν στα γκρουπ τους και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα επόμενα στάδια του τουρνουά. Η Παπαδημητρίου θα αγωνιστεί αύριο απέναντι στη Γιαπωνέζα Ριν Μέντε και τη Σλοβάκα Ελίσκα Στουλέροβα, ενώ ο Κατσαπρακάκης θα αντιμετωπίσει τον Σουηδό Ελίας Σόγκρεν και τον Πολωνό Μάρσελ Μπλάστζικ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ