Ο Γιάνικ Σίνερ: Το νέο αστέρι του ιταλικού τένις (βίντεο)

Ο Γιάνικ Σίνερ: Το νέο αστέρι του ιταλικού τένις (βίντεο)

Ο Γιάνικ Σίνερ πανηγύρισε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του κερδίζοντας τον Αλεξ Ντε Μινόρ (6-3, 6-0) χθες το βράδυ και οδηγώντας την Ιταλία να κατακτήσει το Davis Cup μετά από 47 χρόνια!

Ο 22χρονος ολοκλήρωσε τη δουλειά με εντυπωσιακό τρόπο, κερδίζοντας τον Αλεξέι Ποπίριν και οδηγώντας την Ιταλία να κερδίσει τον τίτλο παγκόσμια πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά.

Η επιδόση του Σίνερ το 2023 ήταν εντυπωσιακή, με 66 νίκες σε 84 παιχνίδια και πέντε τρόπαια. Εκτός από τα τρόπαια, αξιοποίησε την κατάταξη του στην 4η θέση της ATP και κέρδισε 8.298.379 δολάρια και προβλεπόμενες επιπλέον αμοιβές για την κατάκτηση του Davis Cup.

Αν και ολοκλήρωσε τη σεζόν με μια ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ATP Finals, η ανάδειξή του ως ένας από τους κορυφαίους τενίστες δεν θίγεται, με προβλέψεις για μεγάλες επιτυχίες και το 2024.

Από την κόλαση στον παράδεισο

Παράλληλα, η ανατροπή του απέναντι στον Τζόκοβιτς στο Davis Cup και η κατάταξή του στους κορυφαίους τρεις παίκτες που κέρδισαν τον Σέρβο όταν αυτός είχε ματς πόιντ δείχνουν το ταλέντο και την αντοχή που διαθέτει.

Το 2024 θα είναι σπουδαίο

Ο Γιάνικ Σίνερ αναμένεται να συνεχίσει τις επιτυχίες του και το επόμενο έτος, με στόχο να κατακτήσει ένα Grand Slam τίτλο και να φτάσει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ