Ο Φερστάπεν εκπλάσσεται από την κατάκτηση της pole position

Ο Φερστάπεν εκπλάσσεται από την κατάκτηση της pole position

Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στη φετινή Formula 1, μιλώντας όμως για την έκπληξή του γι’αυτή την επίτευξη. Αν και σηκώθηκε από όπου τον άφησε πέρυσι, ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν το περίμενε.

Οι δηλώσεις του Φερστάπεν:

Για την κατάκτηση της pole: «Η διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών ήταν ενδιαφέρουσα. Η πίστα είχε αρκετή πρόσφυση, αλλά ήταν δύσκολο να πετύχεις τον ιδανικό γύρο στο Q3. Χαίρομαι πολύ που κατέκτησα την pole. Για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν ήταν αναμενόμενο. Τελικά η βελτίωση της απόδοσης του μονοθεσίου μας στις κατατακτήριες ήταν θετική και είμαι ικανοποιημένος με τη γενικότερη απόδοση».

Για τις αλλαγές στη Red Bull Racing από χθες έως σήμερα: «Έπρεπε να κάνουμε μικρές προσαρμογές στο μονοθέσιό μας για να επιτύχουμε την ιδανική ισορροπία. Με τον έντονο άνεμο δεν ήταν εφικτό να το πετύχουμε σήμερα, αλλά καταφέραμε να προχωρήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θεωρώ ότι ο αγώνας θα είναι πολύ κοντινός. Έχουμε καλό ρυθμό και αυτό είναι το βασικό πράγμα. Είμαι βέβαιος ότι θα πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ