Ο επικεφαλής της Mercedes σχολιάζει την αποχώρηση του Χάμιλτον

Ο επικεφαλής της Mercedes σχολιάζει την αποχώρηση του Χάμιλτον

Ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, παραδέχθηκε σήμερα ότι η μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025 τον άφησε έκπληκτο. Ο Βολφ δήλωσε πως η απόφαση του Χάμιλτον ήταν μια μεγάλη έκπληξη και ότι αν και είχαν ακούσει φήμες, δεν περίμεναν ότι θα έρχονταν τόσο γρήγορα. Παρόλα αυτά, εξέφρασε τον σεβασμό του προς την απόφαση του Χάμιλτον και την ανάγκη για νέες προκλήσεις.

Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Χάμιλτον με ρήτρα αποδέσμευσης που υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο, ο Βολφ τόνισε ότι και οι δύο πλευρές γνώριζαν πως αυτή την στιγμή θα έρχονταν το τέλος της συνεργασίας τους, αφού ο Χάμιλτον έψαχνε για διαφορετικό περιβάλλον και προκλήσεις.

Ο Βολφ δήλωσε πως δεν προσπάθησε να πείσει τον Χάμιλτον να αλλάξει γνώμη, αλλά επικεντρώθηκε στο πώς να προετοιμαστεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν. Τέλος, αποκάλυψε ότι ακόμα και ο μηχανικός αγώνα του Χάμιλτον ήταν έκπληκτος με την είδηση και ότι είναι θέμα μελλοντικής συζήτησης αν θα ακολουθήσει τον Χάμιλτον στη Ferrari.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ