Μεντβέντεφ: «Κάποιος παίκτης θα καταρρεύσει εδώ και θα το δείτε» (βίντεο)

Μεντβέντεφ: «Κάποιος παίκτης θα καταρρεύσει εδώ και θα το δείτε» (βίντεο)

Το US Open δεν προσφέρει ευνοϊκές καιρικές συνθήκες για τους τενίστες, αφού οι ζεστές ημέρες συνοδεύονται από υψηλή υγρασία. Αυτά τα δύο παράγοντες προκάλεσαν έντονη αντίδραση στον Ντάνι Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια του προημιτελικού αγώνα του με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο τρίτος παγκοσμίως (Μεντβέντεφ) κέρδισε με 6-4, 6-3, 6-4 τον συμπατριώτη του και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις συνθήκες, με την αναπνοή του να φαίνεται δύσκολη.

Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, ο Μεντβέντεφ έβαζε συχνά παγωμένες πετσέτες στο πρόσωπό του για να δροσιστεί και ζητούσε συνέχεια νερό. Σε μια στιγμή, η κάμερα τον κατέγραψε να λέει: «Κάποιος παίκτης θα καταρρεύσει και θα το δείτε».

Ο Μεντβέντεφ παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με εγκαύματα στο πρόσωπο, επισημαίνοντας: «Δεν προέρχονται από τον ήλιο, αλλά από τις συνθήκες. Και εγώ και ο αντίπαλός μου υποφέραμε με αυτές τις συνθήκες. Ήταν πολύ δύσκολο για και τους δύο μας. Μετά το πρώτο σετ, δεν μπορούσα πραγματικά να εστιάσω στην μπάλα. Έπαιζα εκ του αποτελέσματος. Και οι δύο μας είμαστε πολύ κουρασμένοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ