Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν τα Περιφερειακά ατομικά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν τα Περιφερειακά ατομικά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών

Τα Περιφερειακά ατομικά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία, στέλνοντας γλυκά τους εκατοντάδες συμμετέχοντες στην περίοδο των εορτών και της απαραίτητης ξεκούρασης.

Στην τρίτη χρονιά από την έναρξή τους, τα πρωταθλήματα πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου σε έξι περιοχές της Ελλάδας, επιτυγχάνοντας μεγάλη επιτυχία. Πέρα από τη διεκδίκηση των προκρίσεων, οι αγώνες δίνουν το επιπλέον κίνητρο των μεταλλίων σε περιφερειακό επίπεδο, κάτι που αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο. Σε σύνολο λιγότερο από 250 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την Αττική, στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης για τη Βόρεια Ελλάδα, στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο, στην Τήνο και στην Κω, στο Ρέθυμνο για όλη την Κρήτη και στη Χίο.

Νέες ιντερνετικές μεταδόσεις από το ΣΕΦ συνεργαζόμενες με τον όμιλο KOUSgroup συνέβαλαν στην αξία της διοργάνωσης. Επίσης, το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αττικής διεξήχθη με πρώτη φορά πλήρους διαβάθμισης αγώνες για όσους είχαν αποκλειστεί στα γκρουπ. Σύνολο εννέα χρυσά μετάλλια απέσπασαν αθλητές από διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος Αττικής μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω καναλιού στο youtube. Επίσης, όλοι οι αγώνες έγιναν με live streaming. Οι αγώνες ανάδειξαν τους τοπικούς πρωταθλητές και προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι αντίστοιχοι αγώνες των γυναικών άρχισαν και ολοκληρώθηκαν, με τη συμμετοχή σε διαβαθμιστικό ταμπλό. Οι αθλητές που αποκλείστηκαν συμμετείχαν σε αυτό, ολοκληρώνοντας τους αγώνες την Κυριακή. Τα καλύτερα αποτελέσματα πήραν τις προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Μάρτιο στη Σαλαμίνα.

Οι ανακοινώσεις των νικητών σε κάθε περιφέρεια, συνοδευόμενες από μαρτυρίες και απονομές επάθλων, έδωσαν τη δυνατότητα σε ολόκληρη τη χώρα να παρακολουθήσει την εκδήλωση συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού.Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ελλάδας στο τουρνουά της προκριματικής φάσης αποδείχθηκε εντυπωσιακό για τους αθλητές που έλαβαν μέρος. Η Μαρία Δημητρίου από την Περιφέρεια Λουτρακίου κατέκτησε την πρώτη θέση, κατακτώντας τη νίκη με 3-0 σετ εναντίον της Αλεξάνδρας Μπιτχαβά από τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών.

Όσον αφορά την ανδρική κατηγορία, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Χίου είδε τον Μιχάλη Κοκκώδη του Ωρίωα να κερδίζει τον τίτλο μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση, επικρατώντας με 3-1 σετ του Παναγιώτη Πάτρα του ΟΕΑ Χίου.

Στα νέα των πρωταθλημάτων, την πρώτη θέση πήρε ο Μανώλης Κοκκινάκης του ΟΑ Χανίων στο Πρωτάθλημα Κρήτης, κατακτώντας τη νίκη με 3-0 σετ εναντίον του Φάνη Τσαχάκη του  ΟΕΑ Ρεθύμνου.

Τέλος, στο πρωτάθλημα της Τήνου, ο Δημήτρης Τσαμάκος από τον ΑΟΕΑ Κω κέρδισε τον τίτλο και διαγωνίστηκε σε ένα ματς που άφησε εντυπωσιακές εντυπώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ